Home Proizvodi Ponuda Lokacija Reference Kontakt
Izbor za sva vremena !
Home ALUMINIJUMSKA STOLARIJA

kada je potrebna lagana konstrukcija, čvrstoća i postojanost i kada je riječ o ostakljivanju većih površina, aluminijumska stolarija postavlja se na prvo mesto.

Kod aluminijuma možete očekivati samo perfekciju i savršenstvo, visoke termoizolacione sposobnosti i visok stepen završne obrade. Nekoliko različitih boja, uz jasne i oštre linije, svakom objektu će dati potrebnu dozu luksuza sa naznakom na moderno.


Svi alumijumski profili u našoj ponudi odlikuje se slijedećim:


. sigurnost (najviši nivo protiv-provalne zaštite, protiv-vandalske, požarne, dimne, seizmičke, i dr.)

. energetska ušteda i proizvodnja energije (korišćenjem najboljih termo-prekinutih aluminijumskih sistema, solarne

  zaštite, kontrolisanih ventilacionih sistema i integracijom foto-naponskih sistema u strukturu objekata)

. zaštita u ekstremnim vremenskim uslovima (visoka otpornost na vetar i vodo-nepropusnost)

. riješenja za osobe sa posebnim potrebama

. vrhunska estetika kombinovana sa najsavremenijim arhitektonskim trendovima


Prozor kao funkcionalan elemenat mora da nam omogući kvalitetno prozračivanje, dovoljno prirodne svjetlosti u prostoru, te da se osjećamo sastavnim ali i zaštićenim dijelom okoline koja nas okružuje. Čvrstoća aluminijuma i njegova postojanost osiguravaju kvalitet prozora koji ne zahtjeva posebna održavanja, kao takvi, aluminijumski prozori su našli primjenu u gotovo svim prostorima i objektima. Kvalitetan aluminijumski prozor pouzdano štiti od buke, hladnoće i topline, a komorni sistem garantuje prekinuti termo most koji sa termoizolacionim staklom stvara prozor visokokvalitetnih izolacionih performansi. Ukoliko želite prozore koje je moguće dobiti u gotovo bilo kojim dimenzijama, modernih, ravnih i glatkih linija, u boji po izboru tada je aluminijumski prozor pravo rešenje za Vas.


Najbitiniji dio prozora je termoizolaciono staklo, ono čini otprilike 70 odsto površine. Najvažnije karakteristike aluminijumskih prozora i vrata, kao što su toplotna i zvučna izolacija, najviše zavise od ugradjenog termoizolacionog stakla.


Naša kompanija u aluminijumske prozore ugradjuje Niskoemisiono termoizolaciono staklo 4+16+4 mm punjeno Argonom 90%, koje u odnosu na običan Float 4+16+4 mm ima 2,5 puta bolje termo i zvučne karakteristike, čime postižete maksimalnu termo i zvučnu izolaciju odnosno značajnu uštedu troškova grijanja i hlađenja prostora.


U našoj kompaniji dobićete stručan opis, informacije te predloge i riješenja za sve Vaše potrebe.

VETAL - izrada aluminijumske I PVC bravarije

Copyright 2015.


Kotor, Montenegro